De 5 mooiste muurstickers voor de meidenkamer

Muursticker hartjes

Deze hartjes zijn enorm leuk voor op de echte zoete meidenkamer. Leuke vormen, zachte pastel kleurtjes. Maken direct de muur vrolijk.

Voordeel van deze stickers is dat ze van herbruikbaar vinyl zijn gemaakt dus als het toch niet helemaal de juiste plek is dan kun je ze eenvoudig op een andere plek plakken.

 

Muurstickers regendruppels

Deze mooie set met pastel kleurige regendruppels geeft ondanks de vorm geen sombere regenachtige sfeer op de kamer. Maar juist een berg vrolijkheid door de leuke kleurtjes. Je kunt simpelweg een muurtje er mee versieren of misschien net boven het bed? Mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voordeel van deze stickers is ook het herbruikbare vinyl, dus je kunt ze eenvoudig op een andere plek plakken. 

Minnie Mouse

Heb jij een Minnie Mouse fan in jouw huis? We hebben diverse leuke muurstickers van Minnie Mouse, maar deze is wel extra leuk. Zoet parfum van Minnie voor aan de muur. Zoek een mooi plekje voor deze meiden muursticker.

Gemaakt van ook weer het herbruikbare vinyl, waar ga jij hem plakken?

Unicorns 

Een echte eenhoorn fan kan natuurlijk niet zonder een paar mooie unicorns op haar kamer. Deze leuke set geeft direct sfeer aan de meiden kamer. Vrolijke kleuren en diverse eenhoorns.

Het grote voordeel is dat dit ook weer het herbruikbare vinyl is waardoor je af en toe eens kunt wisselen van plaats.

XL Regenboog

Versier de kamer van jouw kind op een leuke wijze met deze muurdecoratie van deze prachtige regenboog! Deze muurstickers worden gemaakt van een hoogwaardig dun en flexibel vinyl. De sticker heeft vrolijke, felle kleuren en je kunt de sticker plakken waar je maar wilt. Maak een supermooie creatie en laat het resultaat aan iedereen zien!

Dit is absoluut de beste oplossing voor een snelle en succesvolle make-over!

Shop hier alle muurstickers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.