Houten slingers

Het is ondertussen bekend dat we een uniek aanbod decoratieproducten hebben, speciaal toegespitst op kinderen en hun kamer. We kunnen je in dat kader erg veel hippe producten bieden. We bieden vooral heel erg veel unieke decoratie producten, producten die je niet zo snel op de andere kinderkamers zult zien. Zeker als je iets bijzonders en iets aparts voor de kinderkamer wenst, ben je bij ons aan het goede adres. Dat geldt zeker ook als je zoekt naar unieke houten slingers.

Houten slingers geven elke kinderkamer een bijzondere uitstraling

Onze houten slingers zijn eigenlijk tekenend voor wat we je aanbieden. Het zijn bijzondere houten slingers die elke kinderkamer een unieke uitstraling geven. Bovendien vind je de houten slingers zoals wij die aanbieden in geen enkele andere decoratiezaak. Dat maakt shoppen bij ons ook zo interessant. Met onze houtsnippers kun je het verschil maken en geef je de kinderkamer en dus ook jouw zoon of dochter precies dat wat je wilt; iets heel bijzonders.

Shop nu
Houten Slinger kinderkamer raket
Houten vlaggen slinger Superheld

In verschillende thema’s en ook houten speelgoed

Bij ons vind je alles wat een kinderkamer kan onderscheiden. Daarbij werken we onder meer met de thema’s space en ruimte, bohemian, adventure, superhero, safari, jungle, apenkop, leeuw en aap en voertuigen. We kunnen ook speelgoed leveren voor de kinderkamer. Van hout uiteraard en dus zeer robuust en duurzaam.


Meer om een bijzondere kinderkamer te realiseren

Behalve onze houten slingers waarmee je van elke kinderkamer een bijzondere kinderkamer maakt, bieden we heel veel meer om de kamer helemaal af te maken. We zijn het adres voor aankleding, decoratie, bijzondere kraamcadeaus en vallen op door onze handgemaakte naamblokken en onze al even speciale decoratieletters. Ook al bijzonder zijn onze houten deco letters, waarbij we je ook nog eens heel mooie lettertypes kunnen bieden. We voeren de bekende merken, maar bieden ook tal van producten onder de vlag van ons eigen label aan.


Als je iets bijzonders van de kinderkamer wilt maken

Check zeker ook onze unieke collectie lampen in de wetenschap dat je met verlichting in de kinderkamer ook het verschil kunt maken. Bovendien is verlichting en de juiste lamp ook iets dat voor kinderen erg belangrijk is. Wij kunnen het je allemaal aanbieden. Je weet dus waar je moet zijn als je van de kinderkamer een speciale kinderkamer wilt gaan maken. En het mooie is dat we voor onze unieke decoratieproducten allesbehalve de hoofdprijs vragen, maar al onze producten tegen betaalbare prijzen aanbieden.

Neem Contact op