Kids Ware denkt met je mee!

Kids Ware denkt graag met jullie mee, we lopen allemaal tegen het probleem aan dat we thuis zitten. Werkende papa’s en mama’s zijn ineens juffen en meesters. Kinderen snappen niet altijd goed wat er nu aan de hand is.
Als ik mijn eigen zoon van 8 als voorbeeld neem, die vanmorgen nog zei, mama je bent geen juf hoor!
Nee lieverd klopt maar het is ook geen vakantie.

Toch proberen we het ‘verplichte’ schoolwerk af te wisselen met iets leuks.
 Waar Kids Ware normaliter een aanbod van mooi houten speelgoed heeft, bijzondere collecties toevoegt van bijvoorbeeld speelkeukens,
maken we ons assortiment voor de komende periode iets breder.

Ik weet zelf hoe fijn het nu is als hij buiten in de tuin even met stoepkrijt aan de slag kan. Een potje kan voetballen, even kan tennissen of zich kan vermaken op de trampoline.

Als eigenaar van deze webshop wil ik jullie allemaal veel liefde wensen en gezondheid. Blijf lief voor elkaar, ik ben vaak ook vanuit mijn webshop op social media te vinden en ik zie dat we het lastig hebben. We mopperen een beetje meer, we raken wat meer in paniek. 
Blijf bij jezelf en onthoud, met goed verstand en een beetje wijsheid komen we hier allemaal weer aan uit.

Wat betreft de maatregelen, alles houden wij in acht, gelukkig werk ik alleen, was ik met grote regelmaat mijn handen, liggen alle spullen keurig verpakt in het magazijn. Zolang Post NL nog onze pakketjes bezorgd (het zij soms met enige vertraging) blijven wij toch ons best doen om jullie te voorzien van alle leuke producten die Kids Ware te bieden heeft. Zeker nu we ons assortiment #coronaproof hebben gemaakt.

Buitenspelen is namelijk net wat leuker met stoepkrijt, vers uit de verpakking, een paar leuke pionnen om te voetballen en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

#blijfpositief #blijflief #blijfgezond

 

Onze knutselhoek:
Knutselen maar 😉 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *