Kids-ware in de Viva Mama

Spelletjestijd

In de huidige tijd waarin we leven zijn we met zijn allen enorm vaak thuis. We hebben online les, we werken thuis. We zijn op elkaar aangewezen. Zien onze familie via online mogelijkheden maar we zitten ook vaker aan tafel. Samen, spelletjes spelen. 
Om de leuke dagen door te komen, spelen we ook veel meer spelletjes. Ook bij Kids Ware zien we dat in de bestellingen. Veel meer mensen gaan op zondagmiddag in plaats van een rondje bos, een middagje spelletjes spelen.

Kids-Ware heeft een leuke collectie van spelletjes, gemaakt van hout. Een mooie collectie duurzame spelletjes, FSC keurmerk op het hout waardoor het ook nog eens milieu vriendelijk is. Houten spelletjes gaan lang mee en geven een andere dimensie aan het spelen.

Bij ons zijn vooral hele leuke versies te vinden van Mens erger je niet. 

Afgelopen periode waren we met een van onze leukste versies te vinden in de Viva Mama. Heb jij ons gespot op de pagina?
De safari versie van Kids-Ware mens erger je niet stond er in.

Bij ons worden er met enige regelmaat spelletjes gespeeld en het geeft een leuke afwisseling voor een regenachtige zondag of gewoon een verveel middag.

Het geeft een veel leukere tijd ook samen. Oh maar je moet wel tegen je verlies kunnen  🙂 

Stel jij mag een hele middag spelletjes spelen, welke zou dan bij jullie op tafel komen? Misschien hebben jullie wel een favoriet? We zijn heel benieuwd en lezen graag welke spelletjes jullie spelen. Misschien kunnen we jouw favoriet ook wel in een leuke vernieuwde versie toevoegen.

De waardering van www.kids-ware.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 133 reviews.