Kids-ware 2020

Lieve allemaal

 

Wat hebben we toch allemaal een gek jaar achter de rug! 2020 is voor mij geen jaar waarop ik terug kijk en denk, wow, lekker geknald.
Ondanks dat zijn er zeker leuke positieve momenten om op terug te kijken.
We zijn gegroeid met de shop, Leuke samenwerkingen aangegaan met onder andere Naamblokken/Bewonderd en ook Verslingerd aan hout.

Volgend jaar zullen er nog veel meer leuke dingen op de planning staan, want opgeven doen we echt niet zomaar!

Ik hoop jullie weer te kunnen verrassen met leuke nieuwe collecties, zo zitten er jungle en bos dieren in de planning, maar ook dino’s zullen in 2021 hun weg vinden naar de webshop. 

Het zou enorm leuk zijn om ook van jullie te horen, wat mis je? Of wat vind jij nu enorm fijn? Ik vind het persoonlijk altijd enorm leuk om te kijken waar mijn klanten aan denken, wat ze nodig hebben.

Misschien heb je wel een tip? Je mag altijd een reactie achter laten, of mij een mailtje doen.

Het afgelopen jaar waren jullie groot fan van de regenboog wandlamp. Hebben jullie heerlijk geslapen onder lekkere dekbedden en zijn er een berg leuke slingers de deur uit gegaan.

                                                         Bovenaanzicht dekbedovertrek met panda in zwart wit         Wandlamp - regenboog - houten decoratie - wandlampen - Kids Ware        Slinger bergen zwart wit


Het jaar 2021 brengt mij ook de uitdaging, want ‘ wist je dat ‘ de slingers die op de shop staan worden gemaakt door mijn moeder. Ik zorg voor het voorwerk zoals het knippen en mijn lieve mams naait ze in elkaar.
Helaas is lieve mams voorlopig uit de roulatie door een nare val van de trap begin deze week en eindigt ze helaas het jaar plat met een Brace en een gebroken wervel in haar rug. 
Nu moet ik het wel zelf gaan leren ^^ dus morgen komt mijn tante die gelukkig ook niet slecht is met naald en draad en komt het helemaal goed.
Krijg jij dus een mailtje dat jouw slinger een dag vertraagd is? Dan weet je dat het kan komen door mijn nog niet zo goeie naai skills en ben ik een dagje langer bezig hihi.. 

In zo een geval merk je al gauw wat je mist als iemand ineens uitvalt. 

2021 zal voor Kids-ware hopelijk ook het jaar worden dat onze droom uitkomt en we nog meer toffe decoratie van hout aan kunnen bieden. Een laser / graveermachine. Hoe gaaf! 
Keep you posted.

 

Voor nu wil ik iedereen een super fijn uiteinde wensen, in pyjama of op chique met champagne. Met vrienden via de zoom of met opa en oma op de bank. 
Welke vorm jij ook hebt gekozen, zorg er voor dat je geniet en proostend het nieuwe jaar in gaat.

Heel veel liefs

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.kids-ware.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 40 reviews.