Sander, Jordy en Wendy ( oh en olaf 😛 )
Eigenaresse

Wie is Wendy?

That’s me 🙂 Ik ben inmiddels 37 jaar en volgens mijn zoon dus al oud… 
Samen met Sander mijn partner (waar je terecht kunt voor al je vragen omtrent beveiliging en hang en sluitwerk ) en Jordy mijn zoon, wonen wij in Goes.
Daar hebben wij een enorm leuk huis, een drive in woning, goed voor de conditie al die trappen! Al zoek ik die conditie nog wel steeds, het zat niet bij de koopakte van het huis helaas 😀 

In ons gezellige soms wat chaotische huishouden zijn verder te vinden, Blues de labrador, Harley de Dalmatier en Elvis en Garfield de rode katers. Ik zie je denken, hm die rode van de film? Jup die woont hier, inclusief het pesten van de honden en het eten ( lees stelen) van de lasagna of welk eten dan ook.

  Samen met mijn zoon deel ik een grote liefde voor Disney. We zijn er dan ook zeker elk jaar wel een keer te vinden.
Als we vakantie vieren, dan gaan we lekker met de caravan op pad. Ik hou er van, lekker de vrijheid die we daar hebben, het genieten van de uitstapjes en de mooie omgeving, we zijn dan ook veelvuldig in Oostenrijk te vinden.
Mountainbikes mee en fietsen maar! 

Mooie baby en kinderkamers daar word ik blij van! 
In januari van 2019 heb ik Kidsware over genomen en zet met super veel passie en plezier de webshop voort.

Mensen blij maken met unieke decoratie, leuk speelgoed of hippe hebbedingetjes voor op de baby en kinderkamer.
Persoonlijk vind ik het heel leuk als mensen mailen voor persoonlijke dingen.
Heel veel van onze artikelen maken we zelf, hierdoor is maatwerk veelal mogelijk. Ik kruip dan ook graag achter de computer voor jullie.

Het is dan ook extra leuk om jullie, mijn leuke klanten te helpen aan toffe kinderkamers, babykamers of speelkamers. Daarnaast kun je met veel van onze producten ook goed terecht op een babyshower of kraamfeest. Een persoonlijk cadeau is veel leuker om te krijgen!

Dus schroom niet, heb je vragen? Ik ben bereikbaar op
wendy@kids-ware.nl

 

 

 

Waar staat Kids-Ware Lifestyle voor?

Bij Kids-Ware vind je eigenlijk alles om de  baby of kinderkamer een stukje in te richten zoals met een lekker stoer bed, een relaxte zitzak of mooi behang. Maar ook decoratie is terug te vinden. Leuke verlichting, prachtige posters, leuke muurstickers en andere docratieve items.

We zijn super trots op ons eigen label, unieke handgemaakte producten. Hierdoor heb jij iets unieks in huis.
Denk hierbij aan onze super toffe letters.
Of onze gave wandlampen. Decoratie van hout of stoer behang. Een bedhuisje om te chillen en te slapen.
Onze slingers en hangers zijn in verschillende kleuren en hierdoor past er altijd wel iets in de kamer van jouw kleintje.

We werken samen met enorm leuke webwinkels, zo is bij ons een deel van de AnniDesign collectie verkrijgbaar, mooie lampen van Bi&Li creaties, zijn we de Benelux verkoper van Benlemi, de stoere bedhuisjes en prachtig houten montessori speelgoed. Werken we samen met Verslingerd aan Hout en zijn de prachtige collecties van Lilipinso bij ons verkrijgbaar.

Kids-Ware heeft het WebWinkelKeur keurmerk, hierdoor kun jij er zeker van zijn dat je veilig shopt.

– Geverifieerd adres
– 14 dagen bedenk tijd + 14 dagen retour
– Binnen 14 dagen je geld terug
– Onze prijzen zijn duidelijk vermeld
– Echte klantbeoordelingen

Het WebWinkelkeurmerk staat voor een betrouwbare klantvriendelijke webwinkel en wij voldoen aan de belangrijkste Nederlandse Wetgeving. We zijn hier dan ook super trots op dat wij dit keurmerk hebben.

 

Wist je trouwens ook dat een hoop van onze producten van eigen label beschikbaar zijn voor jouw leuke shop? Online of offline? We zouden het super leuk vinden om onze producten op meer plekken tegen te komen. 
Onze producten zijn beschikbaar via Orderchamp🙂 

 

Leuk dat je hier eens komt snuffelen, wie weet kom ik je hier vaker tegen of op mijn andere webshop Maak het Leuker, de webshop voor kleine cadeautjes, blanco producten en echt leuke hebbedingetjes!