Pimp je Ikea Duktig | Geef je eigen draai er aan!

Ikea Duktig Keuken met Keukensticker Burger En fries

In veel huishoudens te vinden..

Vid hälsokontrollen kommer du också att få möjlighet att prata om eventuella funktionsnedsättningar som du redan känner till eller som kan finnas – oavsett om de försämrar fysiska kamagra sverige, psykiska eller intellektuella förmågor. Om du har en funktionsnedsättning som gör det svårt för dig att kommunicera när du ansöker om asyl kan du få den hjälp och det stöd du behöver. Att ha en funktionsnedsättning hindrar dig inte från att få uppehållstillstånd.

De Ikea Duktig speelkeuken voor kids.  Een keukentje waar al menig maaltijd is gekookt. Veel herinneringen zijn gemaakt en waar kinderen uren lang in kunnen spelen. Van chefkok tot je eigen restaurant of afhaal. 

De kindermeubelen van Ikea zijn super leuk! Dat heeft wel zo zijn redenen. Solide, vaak eenvoudig en betaalbaar. Vooral dat laatste is toch soms wel het meest belangrijke. 
Hoe dan ook, soms wil je er heel graag je eigen draai aan geven.  
De Ikea Duktig kun je op diverse manieren omtoveren naar iets heel anders. 

We delen hier op Kids Ware graag wat ideetjes met je!

 

Het keukentje van Ikea kom je op veel plekken heel leuk gepimpt tegen. Sommige mensen laten een achterwand maken en zo kun je je fantasie de vrije loop laten.

Heb je nu geen achterwand en zou je toch heel graag iets ‘ anders ‘ willen met de keuken hebben wij de oplossing!

In ons assortiment zijn de meest leuke stickers te vinden die je op de ‘ achterkant ‘ plakt van het keukentje. Hierdoor krijg je in een handomdraai ineens je eigen supermarkt. Bakkerij of misschien wel sushi restaurant.  

 

Detail foto Ikea Duktig keuken met sushi speelsticker

 

Ben je niet zo van restaurantje spelen? De oplossing ligt ook weer in de leuke sticker sets.  In een handomdraai heb je je eigen bloemenkraam of sapjesbar.

De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en zijn geleverd met een duidelijke plak instructie.

Maarrrr.. wat als je nu niet kunt kiezen? Als ik een beetje naar mijn eigen zoon kijk is daar het antwoord ook met enige regelmaat ‘ ik weet het niet ‘  of  ‘ ik kan echt niet kiezen’ . De oplossing is niet ver weg, want de sticker sets zijn inmiddels ook ontwikkeld in een magnetische versie.  Dit betekent dat je eenmalig de magnetische basis aanschaft (let op je kan echt niets zonder de basis). Heb je die er eenmaal op zitten kun je met de magnetische ontwerpen afwisselen. 

 

Ikea Duktig keukentje, beplakt met flowerbar keukensticker

Een andere leuke manier is de eenvoud van de stickers die je terug vind in de collectie van Studio Jong. Deze heeft diverse ontwerpen (er komen er binnenkort meer op de site) om van jouw keuken weer heel iets anders te maken. Het leuke van deze sticker sets is ook, dat je niet per se de keuken er voor nodig hebt, want ze kunnen ook heel goed op bijvoorbeeld een stuva bank.

Je maakt in een handomdraai een leuke kruidenierswinkel van je keukentje. Met de stickers voor een kassa ben je helemaal compleet. 

Ikea Keukentje met kruidenierswinkel stickers

Gegarandeerd veel middagen vol speelplezier met vriendjes en vriendinnetjes in jouw nieuwe gepimpte speelkeukentje! 

Veel plezier!

De waardering van www.kids-ware.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 135 reviews.